Rijles in een automaat in Harlingen

rijles in automaat

Steeds meer auto’s beschikken over een automatische versnelling. De verwachting is dan ook met het oog op elektrische auto’s dat er steeds meer automaten op de weg in Harlingen verschijnen. 
Wanneer je rijles in een automaat hebt genomen, krijg je nadat je geslaagd bent, een rijbewijs B met de vermelding ‘automaat’. Hiermee mag je alleen rijden in een automaat. Dit betekent dat je niet in een handgeschakelde auto mag rijden.

Waarom rijles in een automaat?


Omdat je in een auto met automaat niet hoeft te schakelen, de aandacht blijft dan meer buiten de auto bij het overige verkeer. Je kunt tijdens een automaat rijles je aandacht volledig op de verkeerstaken richten. Hierdoor heb je de voertuig beheersing sneller onder controle en heb je minder rijlessen nodig.

autorijschool Harlingen,rijschool Harlingen,rijles in automaat harlingen

Ook oudere leerlingen of mensen met een lichamelijke beperking kunnen soms moeite hebben met schakelen. Dit geld vaak ook voor mensen met autisme. Voor hen is rijden van een auto met automatische versnelling vaak een uitkomst. Voor deze mensen is het mogelijk om rijles in een automaat te volgen in Harlingen.

Bij autorijschool Groenia. Geven wij ook rijopleidingen automaat rijles voor het rijbewijs categorieën rijbewijs B. Naast rijlessen is Groenia.nl bevoegd om slipcursussen te geven en te verzorgen.  
Groenia, combineert topkwaliteit met een lage les prijs.

Rijles in een automaat in dezelfde auto en altijd dezelfde instructeur. Je hoeft niemand op te halen of weg te brengen, dus privé rijlessen. De tijd van de rijles in de automaat wordt volledig aan jou besteed. Automaat rijlessen volgen wanneer het jou uitkomt en dat op een leuke manier.
Dat kan bij Groenia.nl Een rijschool die bij jou past. De rijschool uit jouw omgeving.

Deze rijschool staat garant voor goede kwaliteit door middel van jarenlange ervaring. 
Rijschool Groenia:
 • Is Klantvriendelijke en geeft les in vertrouwde leeromgeving van de CBR regio`s Alkmaar,  Den Helder, Hoorn, Leeuwarden en schagen. Een andere regio is altijd bespreekbaar.
 • Rijschool Groenia onderneemt integer en maatschappelijk verantwoord.  Geeft rijles in een automaat volgens de richtlijn “De Rijprocedure”.
 •  Maakt gebruik van een online theorie opleiding of als gewenst een theorieboek.
 • Neemt de tijd voor zijn leerlingen.
 • Is klantgericht en professioneel.
Onze diensten breiden uit met maatwerk voor specifieke doelgroepen. “Groenia.nl

Rijopleiding Groenia” leidt klanten met beperkingen op, zoals:

 • AUTISME, AD(H)D, FAALANGST of andere leerbeperkingen
 • Heeft u een rijbewijs, maar durft u niet meer te rijden? Neem gerust contact met ons op.
 • Waarom rijschool Groenia.nl
  Je kunt bij vele rijscholen je rijbewijs in een automaat halen in verschillende prijsklassen, echter speelt kwaliteit ook een belangrijke rol!
  Rijschool Groenia.nl levert in jouw omgeving kwaliteit voor een betaalbare prijs. Je hebt altijd dezelfde instructeur in dezelfde les auto. 
 • Doe nu een vrijblijvende proefles rijles in een automaat. Dan weet je bij wie je in de lesauto stapt en hoe de rijlessen worden gegeven.