Gastenboek

Welkom op ons gastenboek.

Het gastenboek van autorijschool Groenia. Wij wensen je veel lees plezier. Mocht je een berichtje willen schrijven, dan bent je natuurlijk zeer welkom.

Klik op de buton create your own revieuw om een berichtje te schrijven.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 83 reviews
by miriam on

Edwin is een zeer kundige en vriendelijke instructeur met veel geduld. Vanwege mijn Asperger heb ik meer moeite het filteren van informatie, reageer ik soms te laat en ben ik bang om te falen. Edwin heeft me altijd op mijn gemak gesteld en mij het zelfvertrouwen gegeven dat ik gewoon kan autorijden. Behalve dat hij je dus technisch uitstekend kan leren autorijden, biedt ook psychisch de juiste ondersteuning bij mensen die dat nodig hebben.

Het waren leuke, gezellige en leerzame lessen, bedankt Edwin!

by Max on
Rijbewijs gehaald

Met dank aan Edwin heb ik mijn rijbewijs gehaald! hij nam echt de tijd voor me en gaf me het vertouwen dat ik het kan, bedankt voor het geduld Edwin

groetjes Max.

by Amanda on
Rijbewijs gehaald

Na na 2 jaar bij het rijden van verschillende rijscholen heb ik eindelijk bij Edwin mij rijbewijs gehaald.
Heb via een aan mijn wensen aangepast pakket rijlessen gevolgd en in 1 keer geslaagd.
Super rijschool

by Christina on

Met grote dank aan Ed mijn rijbewijs gehaald!
Hele gezellige lessen en een hele goeie docent.

Dankjewel Ed☺️?

by Kino on

Edwin bedankt voor de gezellige en leerzame lessen!

by Laura on

Bedankt voor alle tips, geduld en herhaaldelijke adviezen. Ik vond het altijd erg prettig rijden! Bedankt ook voor de flexibiliteit en het meedenken wanneer nodig!

by Saskia on
natuurlijk geslaagd

Ik ben in een keer geslaagd bij Groenia.nl, Na 2 keer te zijn gezakt bij de grootste rijschool van nederland. Dit zegt al heel veel! Een klein stukje meer begeleiding. Ik ben jullie zo dankbaar Groenia.nl!!

by Jesse on
Bedankt

Geslaagd! Bedankt, Ed, voor de gezellige en natuurlijk vooral leerzame lessen, en vooral voor je geduld. Ik heb enorm veel gehad aan al je tips. Nogmaals bedankt!

by Wilma on
in 1 keer geslaagd

Edwin ik ben blij dat ik jou als rij instructeur heb gehad , je heb mijn me angst van het auto rijden veranderd in het plezier hebben van auto rijden.
En de onzekerheid die ik had heb ik ook niet meer mijn grote dank daarvoor.
En mede dankzij jou ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen.
Nogmaals mijn dank daarvoor , je bent een top instructeur met heel veel geduld .

by Connie on

Ik had al een rijbewijs, maar de paar tips van Ed hebben me meer zelfvertrouwen gegeven. met de tips ben ik zelf aan de slag gegaan de bijzondere verrichtingen weer opgefrist. Ed is een aardige en rustig. Ik heb veel van die paar tips geleerd.

by Helma on
mijn vrijheid terug

Dank je wel Edwin! Na 4 jaar niet meer kunnen autorijden was het super spannend om de rijtest te gaan doen. Maar door jou rust en geduld was de stress er in een les helemaal uit. Nu mag ik weer 3 jaar lekker rondrijden. Tot de volgende keer!

by Jerry on
Bedankt

Bedankt voor alle gezellige lessen!

by Paula Bood on
Bedankt Groenia.nl!

Gisteren is mijn zoon in 1 keer geslaagd voor zijn praktijkexamen. Door zijn autisme
heeft hij een lange weg afgelegd om dit te behalen. De overstap naar de rijschool van Edwin Groenia was een heel goede beslissing. Hij is een vakman en wist met inzicht, geduld en humor mijn zoon zo goed te begeleiden dat hij geslaagd is. Voor
Melchior een belangrijke positieve ervaring die zijn wereld weer groter zal maken.
Bedankt Edwin voor je bijdrage hieraan.

by Sanne on
Geslaagd!

Vandaag geslaagd voor mijn rij examen.
Edwin Groenia enorm bedankt voor je rustige en leuke manier van lesgeven en je geduld.

by Stef on

Leuke en leerzame lessen gehad bij Groenia.nl.
En ook dankzij groenia.nl in 1x geslaagd voor me rijbewijs.

by Lisa on
Rijschool Groenia

Dankzij 38 uur rijles van Groenia.nl ben ik in 1x geslaagd! Hartelijk dank voor alles!!

by Madeleine Attia on
Bedankt

Vandaag ben ik Geslaagd. Na heel veel lessen bij 2 rijscholen voordat ik bij Groenia.nl kwam. moet eerlijk zegen als ik met Edwin was begonnen was ik maar sneller klaar.

Thanks alot Edwin for all the tips . I'll sure follow ur tips..

by Thomas on

Dinsdag mijn rijbewijs gehaald! Overstappen naar rijschool Groenia was de best beslissing die ik kon nemen! Na 8 lessen was ik er klaar voor. Ontzettend bedankt Edwin! Edwin geeft rijles op maat en is geduldig. Hij maakt zich er nooit makkelijk vanaf en stelt hoge eisen, zodat het examen alleen maar mee kan vallen. Hij ziet alles, zegt alles, maar is alsnog erg gezellig. En het mooiste was dat na mijn examen hij nog steeds niet kon stoppen om mij meer te leren!

by Anneroos on
Geweldig

Edwin heeft mij fantastisch geholpen met de voorbereidingen voor het rijexamen. Ik heb veel geleerd, waarbij een van de handigste tips was om hard op te praten tijdens de rijlessen en het praktijkexamen. Dit zorgde voor meer overzichtelijkheid, waarop ik besluitvaardiger kon reageren. Mede hierdoor heb ik mijn rijbewijs vandaag gehaald. Daarnaast was het altijd erg gezellig. Ik vind het daarom ook bijna jammer dat ik mijn rijbewijs heb gehaald. Ik kan niet wachten om alles wat ik heb geleerd, zelf toe te mogen passen in de praktijk. Edwin, onwijs bedankt!

by Hassna Ourhris on
eindelijk mijn rijbewijs

Ik ben overgestapt naar groenia.nl en heb eindelijk mijn rijbewijs gehaald. jou lukte het om mijn in 1 keer na 5 rijlessen te laten slagen. je hebt mijn net dat beetje meer geleerd dat ik nodig had om te slagen.

ik geniet nu van mijn mooie autotje die ik van mijn vader op mijn verjaardag heb gekregen.

bedankt groetjes Hassna

by Danielle on

Vandaag geslaagd voor mijn rij-examen! Edwin kan alles rustig uitleggen en geeft veel nuttige tips om je te helpen. Edwin: bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

by sil on
in 1 keer klaar

Top Ed, bedankt, je stelt wel iets hogere eisen dan de examinator wilt zien. Jij gaat voor een 10 zodat wij terug kunnen vallen naar een 6. daardoor heb ik leuke pluspuntjes mee gepikt en ben ik er in één keer doorheen gekomen!

Fijn hoe jij je leerlingen behandeld en ze van dienst kunt zijn.Zeer aan te raden!Sil

by troy schoutsen on
geslaagd

edwin van Groenia.nl heeft mij geholpen met het halen van mijn rijbewijs en door zijn hulp heb ik mijn rijexamen toch in een keer gehaald zelfs met mijn autisme

by Romy de goede on
Super!

Edwin is een hele goeie rij instructeur, hij blijft altijd rustig en legt het duidelijk uit. Ik ben heel blij dat ik voor Groenia.nl koos! Ik was een onzekere leerling, maar ed helpt je hier goed bij. Ik heb vanochtend m'n rijbewijs aangevraagd, super blij dat ik hem gister gehaald heb! Edwin bedankt voor alle leuke lessen! Zonder jou had ik het niet gekund!!

by Dylan on

ik heb gisteren me rijbewijs gehaald, na heel veel tegen slag ben ik zo blij dat ik hem heb gehaald! ik ben begonnen bij een andere rijschool, door me autisme dachten we hier wel te slagen, het viel erg tegen bij deze rijschool, na een poosje zag ik het auto rijden niet meer zitten, we hebben de moet door gezet en zijn gaan infomeren bij rijschool groenia, dit pakte echt uitstekend uit en ik voelde me al snel op me gemak met top uitleg, kortom rijschool groenia is een top rijschool!! Edwin bedankt voor de leuke en leerzamen lessen!

by Sandra Dumont on

Ook wij kwamen vanuit een andere rijschool bij Edwin terecht.Onze zoon Dylan zag het helemaal niet meer zitten om zijn rijbewijs te halen maar door het vertrouwen dat Edwin in hem had en hem overtuigde dat hem het ging lukken is Dylan vandaag in 1 keer geslaagd voor zijn rijbewijs! Edwin bedankt voor wat je voor Dylan hebt gedaan. Je bent een topinstructeuer!!

by olaf on

ik ben blij met het behalen van mijn rijbewijs, was erg gespannen maar Edwin heeft mij geleerd rustig te blijven dat ik eigenlijk vergeten dat t n examen was haha. ook het lessen ging goed. voor alle anderen die willen rijden deze rijschool+instructeur past voor zover ik weet bij iedereen. ik heb het als een leuke tijd ervaren. Edwin bedankt !

by Manuel Plak on
Rustig blijven.

Ik was onzeker en heel erg nerveus voor mijn examen. Maar Ed bleef rustig. Hij probeert alles uit de kast te halen wat er te halen valt. Hij zit er voor jou en niet voor iemand anders. Hij is duidelijk en zegt wat er aan de hand is.

En het is gelukt, was zeker relaxt op het examen en ben geslaagd!!Zonder Ed was het zeker niet gelukt!!

Autorijschool Groenia is100 procent aanrader!

Bedankt voor de afgelopen tijd, het was zeker gezellig!Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren is dat ik nooit een andere leerling moest ophalen of wegbrengen.Spreek je,Manuel.

by Sylvia Schiechel on
Dank je wel!!

Na twee andere rijscholen kwam ik uiteindelijk terecht bij autorijschool Groenia. Mijn rijangst zorgde ervoor dat ik zeker geen makkelijke leerling was. Edwin, de 10 extra rijlessen van jou waren doorslaggevend door jouw rust en geduld, bedankt voor je inzet!!

Groetjes,

Sylvia

by Dave on
Rijbewijs halen bij autorijschool Groenia

Vanuit een andere rijschool gekomen bij Edwin van autorijschool Groenia en daar al na 6 x 2 uur rijlessen te nemen op examen gegaan. Meteen voor de eerste keer geslaagd ! Edwin is een goede rij instructeur bij autorijschool Groenia met veel ervaring. Bedankt Edwin voor je advies en geduld 🙂

Groetjes Dave

by Anne on

Ik ben naar deze autorijschool Groenia overgestapt, en ja hoor ik ben geslaagd!

Ik had geen vertrouwen in mezelf dat ik het kon, maar Edwin van autorijschool Groenia heeft mij daar heel goed bij geholpen.Zeker een aanrader, zeker als je moeite hebt met examens en rijangst hebt.Edwin, heel erg bedankt voor al je tijd die je in me hebt gestoken en al je geduld!

Groetjes Anne

by Marinka on
Bedankt!!!!

Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik op vrijdag de 13de mijn rijbewijs heb gehaald.

autorijschool Groenia ik wil jullie onwijs bedanken dat je me de tijd heb gegund. Door mijn faalangst ging het allemaal wat langzamer maar met de tips die je me gaf heb ik het dan mooi wel gehaald. De keuze om een faalangst rijexamen te doen in plaats van een gewone examen was de beste keuze die ik maken kon.Vandaag heb ik mijn rijbewijs bij het gemeente huis opgehaald en ben ik heerlijk 2 uur alleen wezen rijden. Ik heb me geen 1 keer onzeker gevoeld in de auto. En dat ik nu zo zeker in de auto zit heb ik deels toch wel aan jou te danken.Als ik iemand een rijschool zou moeten aan raden is het Groenia wel. En ik kan niet wachtten om de meiden op te trommelen om een slip cursus bij je te komen doen!!Groetjes Marinka

by roos on
Spoedcursus bij autorijschool Groenia

De 1e was ik zo nerveus dat ik niet meer kon bedenken hoe ik moest handelen. de tweede keer toch geslaagd ondanks dat ik zo eigenwijs als een ezel ben! sorry Edwin. Mijn dank naar Edwin dat hij ondanks er voor zorgde dat ik toch rustig bleef, met een intensieve cursus is 4 uur achter elkaar rijden best wel lang maar het bleef leuk!

Roos

by Koen Wentzel on
In 1 keer geslaagd!

Jahoor, vandaag in 1 keer geslaagd na 30 lessen!Edwin, nogmaals bedankt voor de gezellige, maar ook zeker leerzame lessen. Ik keek altijd uit naar de lessen, en ik vind het bijna jammer dat ik m'n rijbewijs gehaald heb.Ik kan iedereen autorijschool Groenia aanbevelen.Groet,

Koen.

by Michelle on
Rijbewijs in the pocket!

Ook ik heb onlangs mijn rijbewijs gehaald dankzij de lessen van Edwin!Voor de mensen die ook Groenia.nl in overweging nemen: ik weet bijna zeker dat je geen spijt zult krijgen. Aardige man, flexibel en in voor een grapje. Hij geeft les op een relaxte manier. Dit heb ik als zeer postief ervaren ivm faalangst.Nogmaals bedankt!Groetjes Michelle

by Soraya Kuilman on
Top!

Hoi Edwin,

De rijlessen waren altijd heel gezellig en leerzaam. Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald en maar 30 lessen gehad. Nooit gedacht dat ik het rijden zo snel onder de knie zou hebben en dat ik mijn examen in 1 keer zou halen. Heel erg bedankt Edwin! Ik kom nog wel een keertje een anti-slipcursus bij je volgen.Groetjes Soraya

by sven on
Toppertje

Hallo allemaal,ik heb wederom geweldige les gehad bij rijschool groenia. het was dit keer niet voor

B maar voor E achter B een echte aanrader om bij Edwin de uitdaging aan te gaan voor zowel B als BE zwaar genoten (en geleerd) in de auto.

Dankjewel voor de leerzame ervaringen in de auto.

Bij rijschool Groenia.nl daar leerd edwin het je wel!Groetjes

Sven.

by Bas on
In 1 keer met spoedcursus!

Hey,Ik heb een spoedcursus gevolgd waarbij ik 10 lessen van 4 uur in Den Helder heb gevolgd. In het begin vond ik het wel spannend maar door de geweldige uitleg en geruststelling ben ik steeds meer durven rijden. Als ik een fout maakte werd het goed uitgelegd zodat zelfs ik het snapte. Daardoor ben ik zelfs in 1 keer geslaagd!

Edwin, bedankt voor de goede en vooral leerzame lessen.Groeten van Bas.

by Ferdinand de wildt on
Leerzaam

EeyIk heb eennorm veel geleerd van je. En meer dan alleen voor me be rijbewijs. Je zorgde ervoor dat ik me stres en zenuwen onder controle heb gekregen. De gesprekstof in de auto gaat overal over maar als het moet ook goed serieus. Je gaat een discusie aan maar respecteert ook de mening van een ander hoe die er naar kijkt. Je liet me aanklooten en dan zei je derna hoe het anders kon. Heel erg leerzaam. Al leer je niet zo snel probeer je het op verschillende manieren om het toch te laten lukken. Heb heerlijk bij je gelest.

Groetjes en misschien tot binnen kort met slipcursus

by Roy Dudink on
groenia.nl

Ed,

Nogmaals ontzettend bedankt voor de goede en leuke rijlessen!!!! Het lukte helaas niet in 1 keer, wat er tijdens het examen fout ging leg je tijdens de volgende les goed uit.nu ga ik eerst wat ervaring opdoen en met me 18e voor het E rijbewijs natuurlijk weer naar Groenia!!!

by Latoya on
slipcursus

Hoiiii Edje...Nou ik heb je net gezien 5 minuten geleden. Ik wil je nogmaals bedanken voor deze dag. Ik heb veel geleerd bij de slipcursus en ik zal dit leerproces voor altijd mee nemen in mijn toekomst als automobilist. Ik ben benieuwd naar de foto"s en ik hoop dat er nog meer mensen deel zullen nemen aan de slipcursus want het is een goede ervaring om mee te maken..Groetjes Liefs Latoya

by Nathalie on
eigewijs en in 1 keer geslaagd

Lieve Edwin!! 😀

Vanmorgen toen ik bij je in de auto zat, had ik er weinig vertrouwen in en ik kan het nu nog steeds niet geloven!!

Ik heb mn rijbewijs gehaald! In één keer gewoon! ik reed naar Amsterdam en daar is het allemaal gebeurd.

Ik wil je heel erg bedanken voor je geduld, want ik weet het, k ben een eigenwijs mormel... Maar k heb wel super veel van je geleerd!

Echt onwijs bedankt hiervoor!

Ik hoop dat je komende leerlingen met net zo veel plezier gaan rijden als ik bij jou heb gedaan!Groetjes,

Nathalie uit Amstelveen

by Simone Galstaun on
aanrader voor iedereen

Groenia.nl is een aanrader! ik heb heel wat gelachen in de auto. altijd vriendelijk, maar soms ook streng. Edwin is een instructeur met geduld. Jammer Ed dat ik nu niet meer bij je in de lesauto zit, maar Ik ben blij dat ik geslaagd ben! bedankt Ed!groetjes,

Simone Galstaun uit Amsterdam

by Wendy on
mooie site

Hoi ed,Het is een mooie site al hoor:P

Fijn dat ik weer kan leren via de site.

Waarom heb je eigenlijk geen foto van je eigen op de site?

Je moet je zelf wel een beetje promoten he :tong:

Iedereen mag toch wel weten wie deze goede rij-instructeur is :koffer:Nou tot zaterdag he! (H)Liefs,Wen uit Beverwijk

by Chris on
Edje

edje,

goede rijinstructeur die je zelfstandig naar Alkmaar liet gaan, en waar nodig is je bijstuurt. Ik heb het erg naar me zin gehad bij rijschool Groenia en zal mijn volgende rijbewijzen zeker weer bij autorijschool Groenia gaan halen.groetjes, Chris Rustenburg

by Jeffrey de Bruijn on

Onwijs bedankt voor de toplessen die ik van je heb gehad! Ik had me geen betere rij-instructeur kunnen wensen!Ik zie en spreek je wel weer eens!

Groetjes,

Jeffrey Amstelveen

by Michael Mudde on
de rijschool die bij mijn past

Beste Edwin,

Ik heb rijles van jouw en ik kan zeggen, dat alhoewel je het waarschijnlijk zelf ook al weet, kan ik het zeggen dat je van alle rijles leraren die ik gehad heb (3 inclusief jouw) jij toch echt wel de beste bent. Je geeft heel relaxed rijles, maar geeft wel echt rijles, en bent altijd bij de les. Ik voel me nooit onzeker in de auto en dat straal je ook uit. Je bent altijd in voor een gesprek en over zo'n beetje alle op een uitlopende onderwerpen en ik heb het altijd naar mijn zin gehad in de auto. Die trouwens ook relaxed rijd. Voor sommige dingen laat je mensen na een korte uitleg gewoon zelf uitproberen zodat ik zelf kon uitvinden hoe het in elkaar steek en dan achteraf krijg je een tip van: "Als je nou op dat moment dit doet, dan gaat het perfect". En daar ben ik het dan negen van de tien keer mee eens.

Tijdens de rijlessen is het eigenlijk op sommige momenten na nooit super serieus, en dat is goed, want ik zou echt geen super serieuse, chagerijnige rijleraar naast me willen hebben. En dat ben je ook niet, ik kijk altijd uit naar de volgende rijles en de eerste aanbeveling heb je al binnen.

Tot donderdag

Michael M. uit Vogelenzag

by Linda on

Hoi Edwin!

Ik wou je nog even heel erg bedanken! Ik ben blij dat ik jou heb uitgekozen als rijschool! Je bent hartstikke makkelijk in de omgang en bent altijd in voor een geintje. Daarnaast ben je ook serieus als dat nodig is, wat de perfecte combinatie is om in een keer te slagen met plezier. Rijschool Groenia is een aanrader voor iedereen die met plezier hun rijbewijs willen halen!

Edwin bedankt en ik spreek je nog wel een keer!

Linda Amsterdam

by Myrtle on

Rijden bij Edwin..

Ik reed bij Ed en heb het erg naar mijn zin gehad.

Onder het rijden zit je heel rustig en fijn. Je wordt voordat je begint met rijden erg op je gemak gesteld.

Als je een fout(je) maakt onder het rijden reageert hij heel rustig en grijpt pas in als dat nodig is.

Hij legt hoe en wat je moet doen zo duidelijk mogelijk uit en als je het wilt doet hij de oefening zelfs eerst voor. mocht je het nog dan nog niet snappen dan legt hij het nogmaals uit.

Als ik bij Edwin in de auto zat voelde ik me heel veilig, als je ergens mee zat zag Edwin dat meteen .

Hij heeft altijd interesse naar je en vraagt altijd hoe het met je gaat.

Ik kon altijd erg om hem lachen, en hij om mijn. ik ben dan ook een ontzettende kwebbel ( hi hi hi ) .

Ed is altijd in voor een grapje .

Kort om , het is heel fijn rijden , voel me erg op mijn gemak en stapte aan het einde van de lessen dan ook weer vrolijk uit.!!Groetjes Myrtle. Julianadorp

by Yvonne on
rijden bij Edwin

Ik kan hier met veel woorden vertellen wat ik er van vond. ik heb bij meerdere rijscholen gereden, maar ik ben blij dat ik ben overgestapt naar autorijschool Groenia. Edwin gaf mijn het gevoel van doorzetten, anders was ik er waarschijnlijk al voortijdig mee gestopt.

Edwin bedankt voor je geduld.Yvonne uit Heerhugowaard

by Sven on
rijbewijs aangevraagd

rijbewijs aangevraagd en dinsdag ophalen!!top rijlessen gehad bij groenia.nl.

informatief maar toch ook leuke lessen met een top instructeur.

ophalen vanaf je werk geen probleem voor autorijschool groenia

al zou ik me rijbewijs opnieuw moeten halen zeker weer bij rijschool groenia.

nu eerst maar is een Honda Civic aanschaffen en wat rijervaring alleen opdoen.

daarna weer terug naar autorijschool Groenia voor me aanhangerbedankt!

groetjes Sven uit Stroet

by Rowena on
in 1 keer geslaagd

Jaja! 37 rijlessen en vanochtend direct de eerste keer geslaagd! Lessen wanneer het jou uitkomt en nog super gezellig ook! Zeker een aanrader! Gezellig Goed = Kan niet beter!!! thuis opgehaald en afgezet en niemand op de achterbank.groetjes Rowena uit Schagen

by Danny on
rijden bij autorijschool groenia

Ik ben aan het lessen bij rijschool Groenia, Ik moet toegeven ik heb het soms niet al te welletjes thuis maar al zit ik bij Edwin in de auto voelt het al een stuk prettiger, hij maakt je hoofd leeg zodat je je beter kan concentreren op het autorijden, ik voel me gauw op mijn gemak in de auto en ben blij dat ik niet iemand naar huis moet brengen of op moet halen. ik wil de mensen wel aanraden om het praktijk boek te gebruiken Edwin vroeg het nog aan mij en ik ben af en toe wel eens een pannenkoek die dat vergeet, Voor de rest een hele goede rijschool. Edwin past zich aan voor iedereen. Elk persoon en je kan altijd je verhaal kwijtZeker een aanrader!

Danny uit Hoorn

by Bianc on
vrees niet kom naar Edwin

Ja echt, ongelooflijk maar WAAR, bij Rijschool Groenia.nl leer ik het autorijden, WEL!!!

Met heel weinig vertrouwen stapte ik de eerste keer bij je in de auto.

Nu ongeveer 7 lessen later(heb er ooit al eens een stuk of 20 of meer gehad bij andere rijscholen), merk ik toch dat ik situaties mee maak waarbij mijn vertrouwen lijkt te groeien.

En dat voor een giga stresskip als ik, zegt echt HEEL veel over de kwaliteiten van Edwin als instructeur zijnde!!

Eigenlijk durfde ik in het begin niet eens te dromen over het goed kunnen leren rijden. En de eerste lessen dacht ik ook echt niet dat ik kon leren, om op een meer overzichtelijke en ontspannen manier de voor mij doodenge situaties tegemoet te treden.

Hoe jij dat gedaan hebt weet ik niet, maar het lijkt alsof ik beetje voor beetje mijn stress onder controle leer te houden. En, nog belangrijker, steeds meer plezier haal uit de lessen. Ik maak steeds meer situaties mee (nadat ik daarmee door Edwin geconfronteerd ben geweest, kreeg t af en toe echt heel benauwd) waarbij ik denk "WAUW is mij dat echt aan te leren, wat geweldig?!". Ik had dat al niet meer voor mogelijk gehouden, Dus wie weet??

Ik ben nog niet aan afrijden toe vrees ik maar in ieder geval al heel veel dank voor je geduld en inzet!!

Zonnige groetjes Bianc! uit Alkmaar

by Jeroen Schelvis on
Bedankt voor je steun

Autorijschool Groenia is echt de beste rijschool die je kan hebben om je rijlessen te volgen en dus je rijbewijs zo snel en goed mogelijk te halen.Echt Edwin kan iedereen het auto rijden leren. vond het ook super gezellig om te rijden bij Groenia.nl kon me geen betere rijschool toewensen.Bedankt Edwin voor alle steun en lessen die je me heb gegeven. dankzij jou heb ik nu mijn rijbewijs!!!Groeten Jeroen uit Beverwijk

by lionel on
ondanks amputatie toch mijn rijbewijs

Echt een goede instructeur met veel ervaring ook met lichamelijke beperkingen.Ik heb zelf een amputatie aan mijn linker onderbeen, en bij Edwin heb ik heel relaxed mijn praktijkexamen in alkmaar kunnen halen.Bedankt voor de rijlessen Edwin!!!!lionel uit Alkmaar

by liane on

hey edjeik wil je ff laten weten dat ik suppppppppppppper blij ben met m,n rijbewijs.

bedankt voor je geduld en je inzet.m,n vader minder want hij is steeds zijn auto kwijt haha!!!groetjes liane

by Loyd on
Lachend naar je rijbewijs

Hey Ed,

ik waardeer de kennis en kalmte die je hebt om mensen te helpen en het engelen geduld om klanten te doen slagen. autorijschool Groenia? Ja!!, lachend naar je rijbewijs toe. Fijne avond en bedankt!!

Gr. Loyd Creton.

by Michelle E on

13 mei 2011Vrijdag de 13e heb ik mijn rijexamen gehaald en maandag mijn rijbewijs aangevragen! Ik ben zo BLIJ! En dat heb ik grotendeels aan jou te danken. Je gaf me altijd goed advies en nam ook na de rijlessen de tijd om de punten waar ik nog aan moest werken met me te bespreken. Ik vond het dan ook erg fijn dat ik, op 1 keer na (en dat ging in overleg) nooit iemand thuis hoefde af te zetten of op te halen.

Zo kon ik mijn uren optimaal benutten. Soms kreeg ik huiswerk mee en soms was je erg streng, maar altijd rechtvaardig. Vlak voor het praktijkexamen heb je een extra rijles voor me kunnen regelen, wat ik enorm waardeerde. Ik was erg zenuwachtig voor het rijexamen, maar daar wist jij zo mee om te gaan dat ik vlak voor het examen toch rustiger werd.

Bedankt voor je geduld tijdens mijn stressmomenten, de leuke/grappige momenten, alle tips en het vertrouwen in mij.Groetjes Michelle

by Priscilla J on
juiste overstap

Ik ben niet begonnen met rijlessen bij rijschool Groenia, maar ben ontzettend blij dat ik het bij Edwin af heb mogen maken!

Ik heb heel erg veel van hem geleerd, voornamelijk heb ik veel zelfvertrouwen gekregen met autorijden.

Ik was vaak twijfelachtig en bang om beslissingen te nemen en Edwin heeft me daar ontzettend bij geholpen, en het gaat nu een stuk beter!

Ik heb veel lessen bij een andere rijschool gehad, waar ik naar mijn gevoel aan het lijntje werd gehouden en dat werd bevestigd zodra ik bij Ed kwam lessen, al snel ging namelijk mijn aanvraag de deur uit en hoewel ik niet in 1 keer geslaagd ben, "omdat ik door rood ging" ben ik erg blij dat ik overgestapt ben naar autorijschool Groenia.

Ik heb nu een eigen auto'tje en rij ''vol'' zelfvertrouwen rond.

Voor rijschool Groenia, bedankt en veel succes verder!

Priscilla uit Opperdoes

by Jonas on

Al snel bleek dat ik geen natuurtalent auto rijden was, maar was ik gelukkig wel bij het gemiddelde aantal lessen klaar voor mijn examen. Gelukkig ook geen ramp in het verkeer, maar had wel heel erg behoefte aan een goede leraar. Ik ben van nature eigenwijs en dat leidde er soms toe dat Edwin me even tot de orde roepen, en dat ik goed moest luisteren. Achteraf ben ik er blij dat hij zich zo heeft opgesteld. Edwin zegt niet alleen dat hij het beter weet, hij weet het ook gewoon beter. Na mijn tussentijdse toets hebben samen nog hard gewerkt aan wat verbeterpuntjes en ik ben daarna in één keer geslaagd! 🙂

Kortom: heel erg bedankt Ed! Ik zou het zo weer doen … 😉

by Michael Mudde on
rustige rijstijl

Hey EdwinGisteren mijn rijbewijs opgehaald en mijn ouders zo ver gekregen om een stukje te mogen rijden. Ben naar Schiphol gegaan in een benzine auto, dat is wel eventjes wennen, vooral omdat hij minder koppel heeft in lagere toeren. Maar ik wou vertellen dat ik het zeeeeer naar mijn zin heb gehad en een relaxte rijstijl er op na heb gehouden, zelfs mijn vader die vroeger ook rij-instructuur was zei dat ik goed reed Ik wil je nogmaals bedanken voor alle leuke tijd die ik (maar jij denk ik ook) heb gehad en misschien zie ik je nog op de 30ste in je nieuwe bak .Groetjes Michael

by Colin on
je zal mijn missen

ja ed,, na enkele uurtjes gas te hebben gegeven, veel geremt,, en ook nog is veel kijke,, is het toch echt gebeurt..

na die goeie les uurtjes van een mannetje,, genaamd edwin heb ik ook me rijbewijs in 1 keer mogen halen!

je zal me nog missen !!

greetzz,,namens mijn en mo :colin uit Schagen

by Melle on

Afgelopen maandag mijn 1e praktijkexamen gedaan en meteen geslaagd! Het was top om les van je te krijgen. Veel goede gesprekken en toch die focus op de spiegels (!) haha. Ik wil je bedanken voor alles wat je mij geleerd hebt en hoop binnenkort de slipcursus ook met succes af te kunnen ronden.

We zien elkaar!!

VEEL DANK

Melle uit Haarlem

by Francisca on
yes hebbes

Hoi Ed,

Hé. Het is echt waar!. Bedankt voor alle geduld en inzet en zal onze gezellige praatjes gaan missen, maar aan alles komt een eind. Veel succes verder.groetjes Francisca uit Egmond aan Zee

by Eva on
met zijn tweeen achter het stuur

Hoi Edwin,

Hoog zwanger en in 1X Geslaagd!!! ik kan het nog steeds niet helemaal geloven. Super bedankt dat jij me hebt leren autorijden. vooral het geduld dat je hebt gehad. Ik weet ik ga het nu pas echt leren. echt supertof nu kan ik lekker overal heen met de kinderen, waar ik maar wil. thanx thanx thanx 🙂 groetjes eva uit Haarlem

by Nathalie on
bijna klaar

Hey Edwin

Mn praatje naar de auto is autgeprint en ik ben er helemaal klaar voor om deze te leren.

Volgende week ga ik nog 1x echt heel erg mn best doen en dan ben ik helemaal klaar voor mn TTT!

Tot dinsdag!

Groetjes,

Nathalie

by Latoya on
ik zal je missen

Dag Edje kadetje.

Het is nu alweer 4 uurtjes geleden dat ik afscheid van je heb genomen. Ik vind het reuze jammer dat we niet meer gezellig de bochten door kunnen scheuren maar dat doe ik nu wel in me eentje. Ik hoop dat me vriendin het ook naar der zin gaat krijgen bij je dat is een hele gezellige meid dus maak je niet druk he!!. Ik lees leuke berichten dus komt allemaal goed. Ik hoop je snel te kunnen groeten met mijn claxon hahahahahaha Ik zal je missen Ed heb het erg naar me zin gehad!!Tot snel, XXX Latoya uit Beverwijk

by Elles Schoemaker on
je hebt mijn over mijn rijangst heen geholpen

10 redenen waarom Edwin:

1. is doel gericht

2. hij is geduldig

3. is rustig

4. is spontaan

5. heeft veel ervaring

6. denkt mee

7. neemt de tijd voor je

8. heeft een mooie auto

9. Houd van koekies

10. Edwin is de beste. ole ole.

by Nicole Rens on

Hey!

Ik heb hem!! Ik heb 4 dagen geleden mijn examen gehaald en kan donderdag mijn rijbewijs ophalen! Ik kan het nogsteeds niet geloven! Ik was tijdens het examen zo rustig en op mijn gemak..

Het is net een droom.. Maar wel een droom die uit is gekomen!

Erg bedankt voor al je hulp en vooral je geduld... Van alle rijscholen die ik gehad heb, heb ik het meeste aan jou gehad!

Gr. Nicole

by Natalie Al on
Super Bedankt

Hooi Edwin.Ik wil je Super erg bedanken!! Blij dat ik ben over gestapt en de rust in de auto kon vinden en dat ik nu echt men Rijbewijs bij jou in 1x heb gehaald! ik ben echt super blij.. en het is heerlijk om iedereen het goeie nieuws te kunnen vertellen!DUS ECHT SUPER BEDANKT!!!groetje Natalie uit St. Pancras

by Lianne B on
Klein maar fijn

Heei Eddie,,

Mooi autotje heb je hoor.. Alleen wel eventjes wennen. En ja ik kwam met mijn 1,51 meter boven het Stuur uit.

Maar nog veel succes

Groetjes Lianne uit wognum

by Lianne B on
Mooie stickers

Wat heb jij toch een mooie auto met je stickers der op!

by Caroline on
even een berichtje

Hoi Edwin,

Ik wou je nog ff laten weten dat ik het erg leuk vond om mee te kunnen rijden op een vrachtwagen. Dat je de moeite hept genomen om dit te regelen. Ik hoop echt dat het help met mijn angst voor vrachtwagens. Ik weet wel dat ze niets doen enzo, maar toch... Nu maar afwachten wat ik doe als we er een tegenkomen. Zelfs als het niet helpt vond ik het wel een leuke ervaring.

Tot snel, Caroline

by Babbe Noya on

Edwino! . Oh my Jzs, ik heb hem! We hadden het beide niet verwacht 's ochtends en tóch kreeg ik een hand van de uiterst vriendelijke ( Ja , ook alleen maar omdat ik geslaagd ben hoor ) examinator. Uiteraard lag ik in een slaapzak voor de deur bij de gemeente vanochtend .

Ik wil je onwijs bedanken voor je geduld ( Geef toe, die heb je écht nodig gehad ). De vrolijke noot die je aan de lessen toevoegde waren echt belangrijk voor me. Dit miste ik bij die andere rijschool Heb heerlijk met je kunnen lachen en je ook heerlijk de stuipen op het lijf kunnen jagen ghehe .

Heel erg Bedankt! En succes met autorijschool Groenia komt hem wel laten zien he! Ben benieuwd naar letters op een grijze auto.

Liefs, Babbe uit Amsterdam

by Lotus on
Gezellige rijlessen

Hey, dat was het dan, die gezellige rijlessen zijn voorbij..1ste keer gezakt en bij de 2de keer geslaagd. En aan wie heb ik dat ook te danken???? Aan Edwin Groenia. De lessen waren leuk en als ik iets niet snapte of niet lekker ging stopte je gewoon ergens en vertelde je precies hoe ik het zou moeten doen. En als het dan nog niet goed ging, dan vertelde je het simpelweg nog een keer. .Erg fijn. Geen chagerijnige en schreeuwende instructeur naast me want daar kan ik echt niet tegen. Dank je voor de lessen, en nu ga ik het eens alleen doen.

Ik ga vanmiddag mijn rijbewijs ophalen 🙂

groetjes Lotus uit Haarlem

by Brigitte Asmussen on
anti slippen

Heeeyy Edjeeee!!!

Na schrijf ik hier dan een berichtje.

Ik moest even kwijt dat ik de slipcursus erg LEUK, SPANNEND, maar vooral E-DU-CA-TIEF vond!!

Jaja, heeft deze kleine blonde tuinkabouter 't 'm toch maar weer mooi geflikt even het certificaat antislippen binnen halen he!

En nu ik toch zo walgelijk sympathiek bezig ben, wil ik ook nog eventjes zeggen dat ik het altijd heel erg gezellig met je had in de auto.

Nou ik zie je weer ajuuuuu xx Birgitt

by Lianne on
Tot zo

Heei gezellig jonge man.

Na hier is je berichie ik vond het geweldig naar a'dam rijden! Vond het erg leerzaam en uiteraard zoals altijd erg gezellig!! En jij natuurlijk ook? En met Esther de speedy gonzalez haha!

Na ik moet zo bij je rijden, dus ik stop der maar mee,

Als je dit nog lees, Tot zo!

Groetjes Lianne Boonstra

by Richard on
rotonde met ontkoppelde motor

Hoi Edwin,

Wel gehoopt maar stiekem niet verwacht en toch gekregen: mijn rijbewijs gehaald bij het eerste cbr praktijkexamen(Y) ! Geweldig natuurlijk en jij hebt daar een belangrijke bijdrage aangeleverd. Naast zelfvertrouwen ook gezorgd voor een relaxter houding door me (eigenwijs als ik ben) gewoon fouten te laten maken. Met de koppeling in een rotonde nemend en andere dingen die ik liever niet meer na doe 😮 . Ik heb nu al zin in de slipcursus! :warning:

Thanks en groet, Richard uit Heerhugowaard

by Joan on
dislectie en toch mijn rijbewijs

Hoi Edwin..

Al een jaar me rijbewijs.. En het gaat nog steeds erg goed.. Je had inderdaad wel gelijk met die stemmetje van jou in mijn auto. Ik heb het zelfs een keertje bij me vriend uitgeprobeerd in de auto, waarneer hij niet in de dodehoek keek.. Het helpt ook bij hem.. 😉

Nou ik heb altijd veel lol gehad met rijlessen,, Was ook wel blij dat ik klaar was. Maar dat lag meer aan mijn dislectie. toch heb ik mijn rijbewijs gehaald en geen examen meer doen..

Veel suc6 nog verder.. Me zusje komt volgend jaar hoor dus bereid je maar weer voor.. 😉

Groetjes,

Joan

by Mariëlle de Bruijn on
geweldig gereden

Hey Edwin,

Heb ondertussen al gereden in de auto van mijn ouders naar hoofddorp, maar voor het eerst alleen vond ik toch wel erg eng. Gelukkig nu niet meer. Afgelopen weekend ben ik helemaal naar Dedemsvaart gereden en terug in het donker, wel vervelend dat daar weinig straatverlichting is.

Mijn ouders en Marcel zijn erg trots op mij.

Bedankt voor de leerzame tijden.

Groetjes van Mariëlle de Bruijn uit Amstelveen

by Wanda on
grapjes op zijn tijd

Hoi Edwin.

bedankt voor alle goede lessen, rust grappen en grollen.

ik heb altijd met plezier in de auto gezeten.groeten Wanda uit Alkmaar

by Milene on
nu in mijn eigen Tuf Tuf

Hoi Edwin,

Zoals beloofd een krabbel van mij in je gastenboek. Wat ik kwijt wil en wat ik je al meerdere malen tijdens het lessen heb gezegd is: ' je hebt mij niet alleen leren autorijden maar ook geholpen mijn zelfvertrouwen achter het stuur op te bouwen' . Dit is iets wat, zoals ik heb meegemaakt, niet alle instructeurs kunnen en het geduld voor hebben, maar wat heel belangrijk is! Je hebt een hart van goud en voelt goed aan hoe je iemand moet benaderen in het geven van feedback tijdens het autorijden.

Nu zit ik zelf achter het stuur met veel meer zelfvertrouwen en het gaat prima!!Ik heb bij andere autorijscholen lessen gevolgt, maar deze hebben mij niet kunnen helpen in het vinden van mijn zelfvertrouwen achter het stuur. Je bent een topper!

Met vriendelijke groet,

Milene de Rijck uit Haarlem